Picanha, oftewel het staartstuk van het rund. Een heerlijk stuk vlees met een mooie laag vet.
Zeebaars gerookt op cederhout
Ingrediënten
✓ 2 Zeebaars
✓ 1 Citroen
✓ Tijm
✓ Viskruiden
✓ Olijfolie
✓ 1 Citroen
✓ Tijm
✓ Viskruiden
✓ Olijfolie
2 personen
10 min. voorbereiding
20 min. bereiding
30 min. totaal
Voorbereiding
- Verwarm de BBQ op direct vuur naar 190 graden.
- Verwijder de vinnen, ingewanden en de schubben. Snij de vis diagonaal in.
- Besprenkel de vis met olijfolie en vervolgens met kruiden aan de binnen, en buitenzijde.
- Snij de citroen in partjes en leg ze bovenop en in de vis. Doe hetzelfde met de tijm.



Bereiding
- Leg de vis met het plankje op de BBQ en gril de vis in ca. 15-20 minuten gaar.
- Serveer met gebakken aardappels en gegrilde groenten.
Eet smakelijk!

Meer grill inspiratie
Gegrilde maiskolven
Op zoek naar groenten voor bij een mooi stuk vlees? Doe er gegrilde maiskolven bij!
Gamba’s in knoflookboter
Gamba's in knoflookboter, geserveerd met stokbrood want dit wil je echt dippen!